Köp startpaketet och få ett gratis S-vattenlås och gratis frakt - Begränsad mängd

Med EvolutionParts startpaket får du allt du behöver i ett badrum. 

Engangstilbud

Få hela startpaketet för BARA 600 SEK

Startpaketet

Med EvolutionParts startpaket får du allt du behöver för ett badrum. Paketet innehåller både S-ventillås för tvättställ och NO.1 vattenlås för duschavlopp. Köp paketet idag och få S-ventillåset gratis och betala bara för NO.1-duschavloppslåset. Dessutom får du fri frakt i hela Sverige så att vi levererar paketet direkt till din dörr.

Fri frakt och 1-3 dagars leverans

ENKEL INSTALLATION

Man byter snabbt och enkelt till våra självrengörande vattenlås. I förpackningen medföljer alla nödvändiga tillbehör som krävs för korrekt montering.

PASSAR I ALLA NYA AVFALL

Godkända för och kompatibla med alla nya avlopp. Kunden kan alltså tryggt och säkert köpa hem produkten direkt.

SJÄLVRENGÖRANDE

Den särskilda utformningen och ett anpassat vattenflöde minskar mängden av hår och damm i avloppet och ser därmed till det inte täpps igen.

GODKÄNDA FÖR VA

Vattenlåsen har godkänts för VA och därmed vet kunden att de uppfyller alla krav och standarder för vatten- och avloppsprodukter.

HÅLLBAR SIDVINST

Med ett självrengörande vattenlås blir skadliga kemikalier som avloppsrengöring överflödiga och därmed hjälper vi till att skydda miljön.

BEHÖVER ALDRIG BYTAS UT

Våra självrengörande vattenlås är prisvärda livstidsinvesteringar; de behöver nämligen aldrig bytas ut efter montering.

Få hela startpaketet för BARA 500 SEK

Specialerbjudande

600 SEK

EvolutionParts börjar packa ihop allt du behöver för en toalett i ett paket.

Vad får jag i startpaketet?

Fungerar som det ska!

5/5

Har aldrig slutat under de senaste 10 åren. Jävligt bra, skönt att ha en enklare vardag. Och vi har en dag. Två långhåriga flickor.

Kent Martin Madsen

Inga mer illaluktande och blockerade avlopp

Med Evolutionparts vattenlås får du vattenlås som är självrengörande och därför inte täpps till eller luktar. Våra självrengörande vattenlås fungerar så att det finns ett högt vattenflöde i vattenlåset och inga vassa kanter, vilket innebär att smuts, bakterier och orenheter inte kan fastna i vattenlåset. All smuts spolas ner i avloppet tillsammans med avloppsvattnet från toaletten och täpper inte längre till röret. 

Vattenfångaren är byggd på ett sådant sätt att inget kan fastna inuti längre, som smuts, hår och annan skit gör i en vanlig vattenfälla. Förutom att förhindra att smuts fastnar och hålla avloppet rent, håller vattenfångaren också alla dåliga lukter borta, så att du slipper både dåliga lukter och blockerade avlopp.

EvolutionParts

FÅ DITT STARTPAKET NU

1-3 dagars leverans och fri frakt i hela Sverige

Faktureringsadress

Din beställning

Produkt Delsumma
Starter pakke
  × 1
600,00 DKK
Delsumma 600,00 DKK
Frakt
Summa 600,00 DKK
Engångserbjudande - Spara hela 33 %
Uppgradera din beställning med ett extra S-vattenlås för endast 200 sek, spara hela 33 %. Den passar alla avlopp, är självrengörande och otroligt enkel att installera.
  • Betala med ditt kreditkort TESTLÄGET ÄR AKTIVERAT. I testläget kan du använda kortnummer 4242424242424242 med valfritt CVC och ett giltigt utgångsdatum. Du kan även läsa dokumentationen ”Testing Stripe” för fler kortnummer.

Dina personuppgifter kommer att användas för att stödja din upplevelse på denna webbplats, för att hantera tillgången till ditt konto och för andra syften som beskrivs i vår integritetspolicy.

Chosen pickup point

Loading pickup points

X

Fungerar och är enkelt att ändra

5/5

Jag köpte en Water Lock No. 1, som fungerar utmärkt. Enkel att ersätta det gamla 110 mm vattenlåset, enkel installation och definitivt ett nöje att inte behöva rengöra vattenlåset var fjortonde dag. Kvaliteten verkar mycket bra, produkten är enkel och tillverkad av plastmaterial.

Niels Kristiansen

Fantastisk och fungerande

5/5

EvolutionParts har gjort vår vardag mycket enklare och vi har blivit av med en trä rengöringsuppgift. Det rekommenderas starkt

Lone Pedersen